• Kies uw regio
Training & praktijkondersteuning
Alcon is toegewijd aan het verstrekken van training voor professionals in de oogzorg over de hele wereld. Met onze trainingen, lezingen, praktijkondersteuning en interactieve tools bent u gegarandeert van een optimale klantenzorg.
HOME > EDUCATIE > ACADEMY FOR EYECARE EXCELLENCE
BIG FITLET’S TALK
PRAKTIJKONDERSTEUNING

BIG FIT FOR MULTIFOCAL

Een aantal van uw klanten zijn aan een multifocale correctie toe, maar u twijfelt over de beste aanpak om hen van de voordelen van multifocale lenzen te overtuigen? U wil drop-outs door presbyopie vermijden? Organiseer dan ‘The Big Multifocal Fit’ bij u in de zaak.


HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

  • ✔ Samen bepalen we een dagdeel waarop een van de Alcon Productspecialisten bij u in de winkel langskomt.

  • ✔ Wij bezorgen u zowel digitale als winkelmaterialen waarmee u de klanten die voor multifocale contactlenzen in aanmerking komen, kan uitnodigen om die dag een afspraak vast te leggen.

  • ✔ Samen met u en uw team geeft de Alcon Productspecialist individueel advies over de meest geschikte multifocale contactlens en begeleidt deze de aanpassing.

LET’S TALK

WAT HOUDT DIT IN?

We helpen u om een informatieavond over de voordelen van multifocale lenzen te organiseren. Daarbij ligt het accent op DAILIES TOTAL1® Multifocal daglenzen. Na de bijeenkomst krijgen aanwezigen de mogelijkheid om een afspraak in te plannen om hun multifocale lenzen aan te meten.


WAT VOORZIET ALCON?

  • ✔ Digitale en printmaterialen om uw klanten een gepersonaliseerde uitnodiging te bezorgen.
  • ✔ Een informatieve presentatie.
  • ✔ Een leuke goodiebag.
  • ✔ Afspraakkaartjes om vervolgafspraken vast te leggen.

HOE ORGANISEERT U BIG MULTIFOCAL FIT?

Contacteer uw Alcon Account Manager. Deze brengt u in contact met de Alcon Consultant of productspecialist met wie u verder kan afstemmen. De sessie vindt plaats bij u in de zaak, wanneer dat voor u en uw medewerkers het beste past.


HOE ORGANISEERT U LET’S TALK?

Contacteer uw Alcon Account Manager. Stem af waar en wanneer u de Let’s Talk infoavond wil organiseren. Uw Alcon Account Manager zorgt ervoor dat u alle materialen ontvangt om er een succes van te maken.