• Kies uw regio
Training & praktijkondersteuning
Alcon is toegewijd aan het verstrekken van training voor professionals in de oogzorg over de hele wereld. Met onze trainingen, lezingen, praktijkondersteuning en interactieve tools bent u gegarandeert van een optimale klantenzorg.
HOME > EDUCATIE > ACADEMY FOR EYECARE EXCELLENCE
SEMINARS & CONGRESSEN
SEMINARS & CONGRESSEN

SEMINARS

Georganiseerde summits door Alcon vol innovaties, waar we u laten kennismaken met onze allernieuwste technologieën en toepassingen.

BUILD YOUR PRACTICE SUMMIT

2016 WORDT EEN VRUCHTBAAR JAAR VOOR UW ZAAK

Als ondernemer ziet u de markt voortdurend evolueren. Consumenten wijzigen hun aankoopgedrag, de digitale wereld rukt op. Online floreert, nieuwe platformen bieden zich aan, ook in de optiekmarkt.


Daarom organiseerde Alcon Vision Care 3 summits op 3 locaties: België, Nederland en Luxemburg. Hier haalden experts onderwerpen naar boven waarmee u dagelijks geconfronteerd wordt:

  • Wat zijn de trends in de optiekmarkt, lokaal en in de omringende landen?
  • Hoe groot is de offline markt en hoe snel evolueert de trend naar online?
  • Zijn sociale media wel iets voor u? En zo ja, wat leveren ze op? Moet u actief zijn op Facebook? En zo ja, hoe pakt u dat aan?
  • Hoe kan Alcon u bij dat alles ondersteunen om uw zaak in 2016 te laten groeien?
Op deze summits introduceerde Alcon ook 2 nieuwe producten: AIR OPTIX® EX en AIR OPTIX® plus HydraGlyde® en 2 nieuwe digitale services: InContact en Facebook

Wenst u hier meer informatie over te ontvangen? Contacteer ons via het contactformulier.

DRY EYE SUMMIT

Dry Eye en Retina summit georganiseerd door Alcon Vision Care, Alcon Pharma en Novartis Pharma:


Zoals u weet hechten Alcon en Novartis veel belang aan opleiding en informatieverstrekking richting de verschillende gezondheidsactoren.


Alcon en Novartis hebben daarom een specifiek trainingsprogramma ontwikkeld voor opticiens.


Dit seminarie werd vier keer georganiseerd tijdens het 1e kwartaal van 2015. De seminaries vonden plaats in Vlaanderen, Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg en hadden het doel om de kennis van de deelnemende opticiens op het gebied van de onderstaande onderwerpen te verbeteren:


* Dry Eye

* Eye Care & category management


Tijdens deze seminaries werd de oogdruppel-categorie extra onder de aandacht gebracht en het concept van The EyeSolution geïntroduceerd.


Wenst u meer te lezen over het concept van The EyeSolution? Lees dan zeker het artikel uit Dialoog 2.


image_ncc

CONGRESSEN

  • NCC 2018
  • NCC 2018

    Het Nederlands Contactlens Congres is een evenement voor iedereen die betrokken is bij contactlenzen. Noteer alvast 11 en 12 maart 2018 in uw agenda.