• Kies uw regio
Services
Services
Alcon helpt u graag verder bij het bestellen of promoten van onze producten.
HOME > SERVICES > LOPENDE CAMPAGNES
LOPENDE CAMPAGNES
LOPENDE CAMPAGNES

“Mijn eerste keer” – campagne


Mijn eerste keer
De eerste keer lenzen aanbrengen is soms wat onwennig en best spannend. Daarom hebben we een campagne ontwikkeld die de consument aantoont dat de eerste keer lenzen aanbrengen ook heel comfortabel kan gebeuren.
Met de vakkundige uitleg van zijn contactlensspecialist verloopt het aanbrengen en uitnemen van contactlenzen zonder zorgen.
In wave 3 brengen we ons multifocaal lensassortiment onder de aandacht.
Wie de veertig voorbij is, denkt te vaak dat zijn dagen als lensdrager geteld zijn of dat een leesbril onvermijdelijk is. Nochtans kan deze leeftijdsgroep met de juiste ALCON® contactlens nog vele jaren van lensdragen genieten.
Een gloednieuwe daglens vult bovendien het bestaande aanbod van DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal en AIR OPTIX® AQUA Multifocal aan: met haar unieke watergradiënt gaat de DAILIES TOTAL1® Multifocal lens op drie fronten de strijd aan met presbyopie.
Aan deze campagne is een mooie cashbackactie gekoppeld waarbij uw consument tot 2x € 50 terugbetaald kan krijgen. Bij de eerste aankoop lenzen geeft u uw consument een cashback voucher, en bij deelname aan de actie krijgt hij een 2de cashback voucher thuis toegestuurd. Zo geniet uw consument tot 2 maal toe van zijn eerste keer!
Om uw consumenten op de hoogte te brengen van deze actie in uw zaak en om voorbijgangers aan te trekken, bieden we heel wat POS-materialen aan zoals etalagemateriaal, raamstickers, een stoepbordposter, toonbankdisplay,... Neem zeker ook een kijkje op Alcon Marketingtools, waar u een DM-kaart kunt personaliseren en uitsturen of online banners, Facebook advertenties en Facebookfilmpjes kunt downloaden voor uw website of Facebookpagina.
Op de nieuwe site www.lenzendragen.be vindt de consument uitgebreide informatie over ALCON® lenzen en tips voor 'zijn eerste keer'. Bovendien roepen we op om langs te komen in uw zaak voor advies en expertise.
De cashbackactie loopt vanaf 7 september 2016 tot en met 31 augustus 2017.
Wenst u meer informatie te ontvangen over deze campagne? Neem contact op via onze contactpagina, of contacteer uw Account Manager.